Search

Global (English)

Close

Warehousing in Nederland

warehousing

Opslag van uw goederen

Van opslag, voorraadbeheer, orderverwerking tot en met douane inklaringen, value added services en de distributie van uw producten, Hitachi Transport System biedt u een totaalconcept op het gebied van warehousing.


Warehousing voor uiteenlopende producten

Bij Hitachi bieden we warehousing diensten voor uiteenlopende producten, van zonnepanelen tot elektronica, van grote boren tot de kleinste spare parts. Ieder product is anders en daarom richten wij het magazijn zo optimaal mogelijk in op basis van uw producten, wensen en eisen. Wij beseffen dat het úw goederen zijn die bij ons opgeslagen worden.


Strategisch gelegen magazijnen

Onze warehousing en distributie faciliteiten zijn te vinden op strategische locaties in Nederland. Hitachi Transport System beschikt over een opslag- en distributiecentra, te vinden in Waardenburg. De ligging van deze magazijnen in midden Nederland maakt dat deze locaties perfect gesitueerd zijn voor de verdere distributie van uw producten.


Warehousing diensten op maat

De goederenopslag en bijbehorende warehousing processen worden afgestemd op uw behoeften. Daarbij kunnen we een breed pakket aan logistieke diensten inzetten. Hitachi verzorgt uw warehousing en distributie processen, zodat u zich volledig kunt richten op uw onderneming. 


Bent u op zoek naar warehousing diensten en opslagruimte in Nederland of EuropaNeem contact met ons op en wij laten u graag zien wat wij en onze magazijnen u kunnen bieden.

Onze warehousing en logistieke oplossingen omvatten onder meer:

  • Bonded en publieke opslag
  • Voorraadbeheer en optimalisatie
  • Inkomende en uitgaande orderverwerking
  • Value Added Services zoals etikettering of assemblage
  • Kwaliteitscontrole
  • Distributie van full truckloads tot groupage diensten
  • Cross-docking
  • Douane activiteiten
  • Retouren logistiek

Bonded warehousing

Bij Hitachi Transport System in Nederland kunt u uw goederen ook opslaan in onze bonded warehouses. Bij het importeren van goederen vanuit landen buiten de EU moeten er invoerrechten en BTW betaald worden. De producten kunnen in onze bonded warehouses voor onbepaalde tijd opgeslagen worden zonder dat er invoerrechten en BTW betaald hoeven te worden. Pas als u de goederen verkoopt betaalt u de invoerrechten en BTW. Voor export buiten de EU wordt de betaling geheel uitgesteld en hoeft er pas in het land van bestemming betaald te worden.

page top

Vul de gegevens in om de brochure te bekijken.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!Het bestand is verzonden naar Dit bericht sluit automatisch

Bescherming persoonsgegevens

De persoonlijke informatie in dit formulier wordt gebruikt voor het beantwoorden van klantvragen.
In sommige gevallen worden de aanvragen met de bijbehorende persoonlijke gegevens doorgestuurd naar Hitachi Transport System Group bedrijven om rechtstreeks te beantwoorden aan de klant.

Persoonlijke informatie wordt door Hitachi Transport System, Ltd. beheerd op basis van het "Privacybeleid" (opent in een nieuw venster).

Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, wordt het indienen van uw aanvraag geannuleerd.

Ik ben het er niet mee eens 
(annuleer aanvraag)
Ik ben het er mee eens 
(ga naar aanvraagformulier)

Uw aanvraag is geannuleerd

U heeft ervoor gekozen om uw aanvraag te annuleren. Mocht u dit per ongeluk aangeklikt hebben en/of u toch graag de informatie wenst te ontvangen, kunt u alsnog op de onderstaande knop klikken om door te gaan naar het aanvraagformulier.

Ik ben het er mee eens 
(ga naar het aanvraagformulier)