Search

Global (English)

Close

Speciaal en zwaar transport

zwaar transport

Speciaal en zwaar transport: veilig, deskundig en betrouwbaar

U kunt het transport van kostbare machinerie met een gerust hart aan Hitachi Transport System overlaten. Wij hebben veel technische kennis over het verzenden van groot materiaal en behandelen uw buitenmaatse, zware lading op een manier zoals u dat ook zou doen. Ieder transport wordt door onze medewerkers op een veilige en efficiënte wijze afgehandeld.


Uitzonderlijk vervoer naar elke locatie in Europa

Wij kunnen het transport van (bijna) alle buitenmaatse vracht verzorgen. Voor het transporteren van bijvoorbeeld hydraulische machines, onderdelen en bouwmaterialen naar de meest onherbergzame plekken ter wereld, draaien we onze hand niet om. 


Distributiemodellen voor speciaal en buitensporig materiaal

Onze specialisten bedenken, adviseren, implementeren en regisseren distributiemodellen voor uiteenlopend zwaar of buitensporig materiaal. Naast de selectie van de ideale expediteur kunnen zij u ook van dienst zijn met de specifieke condities van vervoer, behandeling in de haven of luchthaven, (tijdelijke) opslag en douanetechnische zaken.


Wegtransport van lange, hoge of brede lasten? Onze specialisten adviseren u graag over een passende transportoplossing.


page top

Vul de gegevens in om de brochure te bekijken.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!Het bestand is verzonden naar Dit bericht sluit automatisch

Bescherming persoonsgegevens

De persoonlijke informatie in dit formulier wordt gebruikt voor het beantwoorden van klantvragen.
In sommige gevallen worden de aanvragen met de bijbehorende persoonlijke gegevens doorgestuurd naar Hitachi Transport System Group bedrijven om rechtstreeks te beantwoorden aan de klant.

Persoonlijke informatie wordt door Hitachi Transport System, Ltd. beheerd op basis van het "Privacybeleid" (opent in een nieuw venster).

Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, wordt het indienen van uw aanvraag geannuleerd.

Ik ben het er niet mee eens 
(annuleer aanvraag)
Ik ben het er mee eens 
(ga naar aanvraagformulier)

Uw aanvraag is geannuleerd

U heeft ervoor gekozen om uw aanvraag te annuleren. Mocht u dit per ongeluk aangeklikt hebben en/of u toch graag de informatie wenst te ontvangen, kunt u alsnog op de onderstaande knop klikken om door te gaan naar het aanvraagformulier.

Ik ben het er mee eens 
(ga naar het aanvraagformulier)