Search

Global (English)

Close

Projectlading

projectlading

Projectlading uitgevoerd met extra zorg en aandacht

Zoekt u niet verder als u het vervoer van ladingen met bijzondere afmetingen of verschepingen die speciale aandacht nodig hebben, gaat organiseren. U kunt Hitachi Transport System inschakelen voor het transport van deze projectladingen.


Transport van breakbulk, out-of-gauge en heavy lift cargo

Bent u op zoek naar het transport van breakbulk, OOG of heavy lift cargo? Of heeft u misschien hulp nodig bij het transport van industriële installaties of zelfs bij het verhuizen van complete fabrieken? Wij brengen uw producten op het afgesproken tijdstip naar de juiste plek en houden u op de hoogte van onze vorderingen langs de weg. Indien gewenst consolideren wij de producten vanuit de gehele wereld en leveren de gehele installatie in meerdere containers of trailers ter plekke voor een directe installatie. Hierdoor ondervindt uw project geen oponthoud.


Wij kunnen u ook ondersteunen bij douanetechnische handelingen of met specifieke condities van vervoer en/of opslag.


Een projectlading op de planning staan? Bij Hitachi Transport System kunt u terecht van planning tot aan de installatie.

Meer dan alleen vervoer van projectladingen

U kunt het transport van uw projectladingen met vertrouwen aan ons overlaten. En we regelen ook bijkomende zaken bij transport van projectladingen.


Bijvoorbeeld:


  • Opzetten van het project
  • Projectplanning
  • Communicatie met leveranciers
  • Selectie en onderhandelen met expediteurs
  • Inplannen van verzendingen
  • Douaneactiviteiten
  • Vervoersregelingen
  • Uitladen
  • Installatie ter plaatse

Verschillende transportmodaliteiten

Onze specialisten verzorgen het vervoer van projectlading over land, zee, door de lucht en binnenwateren en zijn gespecialiseerd in 'project forwarding'. Zij maken hierbij gebruik van alle mogelijke transportmodaliteiten die nodig zijn om uw lading te vervoeren.

page top

Vul de gegevens in om de brochure te bekijken.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!Het bestand is verzonden naar Dit bericht sluit automatisch

Bescherming persoonsgegevens

De persoonlijke informatie in dit formulier wordt gebruikt voor het beantwoorden van klantvragen.
In sommige gevallen worden de aanvragen met de bijbehorende persoonlijke gegevens doorgestuurd naar Hitachi Transport System Group bedrijven om rechtstreeks te beantwoorden aan de klant.

Persoonlijke informatie wordt door Hitachi Transport System, Ltd. beheerd op basis van het "Privacybeleid" (opent in een nieuw venster).

Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, wordt het indienen van uw aanvraag geannuleerd.

Ik ben het er niet mee eens 
(annuleer aanvraag)
Ik ben het er mee eens 
(ga naar aanvraagformulier)

Uw aanvraag is geannuleerd

U heeft ervoor gekozen om uw aanvraag te annuleren. Mocht u dit per ongeluk aangeklikt hebben en/of u toch graag de informatie wenst te ontvangen, kunt u alsnog op de onderstaande knop klikken om door te gaan naar het aanvraagformulier.

Ik ben het er mee eens 
(ga naar het aanvraagformulier)