Search

Global (English)

Close

Logistieke diensten

logistiek

Bij Hitachi Transport System in Nederland kunt u terecht voor de opslag van uw producten in één van onze magazijnen, douane inklaringen en het transport vanaf fabriek tot aan de klant. 


U kunt uw producten bonded in onze Nederlandse warehouses opslaan. Dit douane-entrepot maakt het mogelijk om goederen voor onbepaalde tijd op te slaan zonder dat u er invoerrechten en BTW voor hoeft te betalen. 


Logistieke oplossingen die concurrentievoordeel creëren. Onze logistieke oplossingen ontdekken? Neem contact met ons op!

page top

Vul de gegevens in om de brochure te bekijken.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!Het bestand is verzonden naar Dit bericht sluit automatisch

Bescherming persoonsgegevens

De persoonlijke informatie in dit formulier wordt gebruikt voor het beantwoorden van klantvragen.
In sommige gevallen worden de aanvragen met de bijbehorende persoonlijke gegevens doorgestuurd naar Hitachi Transport System Group bedrijven om rechtstreeks te beantwoorden aan de klant.

Persoonlijke informatie wordt door Hitachi Transport System, Ltd. beheerd op basis van het "Privacybeleid" (opent in een nieuw venster).

Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, wordt het indienen van uw aanvraag geannuleerd.

Ik ben het er niet mee eens 
(annuleer aanvraag)
Ik ben het er mee eens 
(ga naar aanvraagformulier)

Uw aanvraag is geannuleerd

U heeft ervoor gekozen om uw aanvraag te annuleren. Mocht u dit per ongeluk aangeklikt hebben en/of u toch graag de informatie wenst te ontvangen, kunt u alsnog op de onderstaande knop klikken om door te gaan naar het aanvraagformulier.

Ik ben het er mee eens 
(ga naar het aanvraagformulier)