Search

Global (English)

Close

Vacatures bij Hitachi Transport System in Nederland

Interesse om bij Hitachi Transport System in Nederland te werken? Een baan bij Hitachi Transport System biedt je veel mogelijkheden. Uitdagend werk, denken in oplossingen en samenwerking zijn woorden die van toepassing zijn op werken bij Hitachi Transport System in Europa.


Onze klanten waarderen onze up to date vakkennis, onze persoonlijke benadering en de korte communicatielijnen. We spelen in op de laatste ontwikkelingen in de logistieke branche en stemmen onze diensten af op de wensen en producten van onze klanten. We verwachten van onze medewerkers passie, integriteit en vakkennis. Op deze manier kunnen we de logistieke operatie van onze klanten steeds verder verbeteren.


Wij zijn op zoek naar talenten die binnen een internationaal bedrijf willen werken en die een bijdrage willen leveren aan het succes van ons bedrijf!


Vacatures

Klik hier voor de openstaande vacatures.


Open sollicitatie

Wij staan altijd open voor talentvolle en gedreven mensen.

Voel je je aangesproken? Stuur dan een open sollicitatie naar: HR@hitachitransport-eu.com

page top

Vul de gegevens in om de brochure te bekijken.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!Het bestand is verzonden naar Dit bericht sluit automatisch

Bescherming persoonsgegevens

De persoonlijke informatie in dit formulier wordt gebruikt voor het beantwoorden van klantvragen.
In sommige gevallen worden de aanvragen met de bijbehorende persoonlijke gegevens doorgestuurd naar Hitachi Transport System Group bedrijven om rechtstreeks te beantwoorden aan de klant.

Persoonlijke informatie wordt door Hitachi Transport System, Ltd. beheerd op basis van het "Privacybeleid" (opent in een nieuw venster).

Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, wordt het indienen van uw aanvraag geannuleerd.

Ik ben het er niet mee eens 
(annuleer aanvraag)
Ik ben het er mee eens 
(ga naar aanvraagformulier)

Uw aanvraag is geannuleerd

U heeft ervoor gekozen om uw aanvraag te annuleren. Mocht u dit per ongeluk aangeklikt hebben en/of u toch graag de informatie wenst te ontvangen, kunt u alsnog op de onderstaande knop klikken om door te gaan naar het aanvraagformulier.

Ik ben het er mee eens 
(ga naar het aanvraagformulier)