Search

Global (English)

Close

Hitachi Transport System in Nederland

Hitachi Transport System Nederland

Hitachi Transport System (aanvankelijk bekend als 'Hitachi Express') werd in februari 1950 als een aparte Hitachi entiteit opgericht en is ontstaan vanuit de transport en logistieke afdelingen van de verschillende Hitachi fabrieken.


Sinds 1989 zijn wij in Europa aanwezig. Van een eerste vestiging in Duitsland zijn we inmiddels uitgegroeid naar een bedrijf met 11 locaties in 6 Europese landen. 


In Nederland zijn wij en ons zusterbedrijf Vantec World Transport werkzaam vanuit zes verschillende locaties. Binnen deze vestigingen worden producten opgeslagen, beheerd, verwerkt en regelen wij douane inklaringen(pakket)distributie en transport


Wij reiken u wereldwijde logistieke oplossingen aan!

page top

Vul de gegevens in om de brochure te bekijken.
Hartelijk dank voor uw aanvraag!Het bestand is verzonden naar Dit bericht sluit automatisch

Bescherming persoonsgegevens

De persoonlijke informatie in dit formulier wordt gebruikt voor het beantwoorden van klantvragen.
In sommige gevallen worden de aanvragen met de bijbehorende persoonlijke gegevens doorgestuurd naar Hitachi Transport System Group bedrijven om rechtstreeks te beantwoorden aan de klant.

Persoonlijke informatie wordt door Hitachi Transport System, Ltd. beheerd op basis van het "Privacybeleid" (opent in een nieuw venster).

Als u het niet eens bent met deze voorwaarden, wordt het indienen van uw aanvraag geannuleerd.

Ik ben het er niet mee eens 
(annuleer aanvraag)
Ik ben het er mee eens 
(ga naar aanvraagformulier)

Uw aanvraag is geannuleerd

U heeft ervoor gekozen om uw aanvraag te annuleren. Mocht u dit per ongeluk aangeklikt hebben en/of u toch graag de informatie wenst te ontvangen, kunt u alsnog op de onderstaande knop klikken om door te gaan naar het aanvraagformulier.

Ik ben het er mee eens 
(ga naar het aanvraagformulier)